top of page
tce cargo delivery.jpg

TRIMITERE PALETI UNGARIA

distributie marfa paletizata Romania -Ungaria

distributie marfa paletizata Ungaria-Romania

Cum vanzarile nu se pot limita la o greutate mica, sau colete, TCE CURIER UNGARIA, iti pune supliemntar la dispozitie un serviciu de livrare paleti Ungaria, pe retea de curierat. Fie ca ai un plic sau un palet de 800 kg, TCE CURIER UNGARIA, iti livreaza cu viteza, maxima, siguranta absoluta si colectare ramburs, in orice localitate din Ungaria. Serviciul paleti Ungaria, poate fi folosit si pentru livrare mobila Ungaria, colete grele Ungaria sau orice alta categorie de marfa pe care nu ai putea sa o incadrezi ca si colet. Membru PALLEX -TCE are reteaua si capacitatea de a livrare paleti Ungaria repede si bine.

PREMIUM PALET UNGARIA

Romania  – Ungaria   –   117  eur/palet

Ungaria   – Romania   –  117  eur/palet

Timp de tranzit 48 ore

ECONOMIC  PALET UNGARIA

Romania  – Ungaria   –   95  eur/palet

Ungaria   – Romania   –  95  eur/palet

Timp de tranzit 48 -72 ore

Tarifele sunt aferente livrarii de europaleti cu limtata de greutate 800 kg/ palet.

Colectare Ramburs Ungaria- 1 eur

Retur Documente Ungaria - 4,2 eur

Volum minim  -50 / luna

Compania noastra NU APLICA :
- taxe bancare aferente transferului ramburs;
- index de combustibil 
- taxa de preluare in cazul ridicarilor din Ungaria 

Paleti: About

Transport  Romania-Ungaria sau Ungaria- Romania

 1. Serviciu de transport profesionist: Echipa noastră de specialiști în transport de paleti vă asigură că marfa dvs. este manipulată cu grijă și în siguranță pe parcursul întregii călătorii. Colaborăm cu parteneri de încredere pentru a vă oferi un serviciu de înaltă calitate.

 2. Acoperire extinsă: Avem o rețea extinsă de transport în Ungaria, astfel că putem ajunge la destinații în întreaga țară. Indiferent dacă este vorba despre orașe mari sau zone mai rurale, suntem pregătiți să livrăm paletii dvs. în siguranță și la timp.

 3. Opțiuni de ramburs: Pentru confortul dvs., oferim servicii de ramburs în Ungaria. Acest lucru înseamnă că destinatarii pot plăti contravaloarea mărfii la primirea acesteia, asigurându-vă că veți primi banii pentru produsele livrate.

 4. Servicii de urmărire a expedierilor: Vă oferim opțiuni complete de urmărire a expedierilor pentru a vă ține la curent cu starea paletilor dvs. Puteți verifica în orice moment unde se află mărfurile dvs. în timp real.

 5. Tarife competitive: Ne străduim să vă oferim servicii de transport de paleti la tarife competitive. Înțelegem importanța costurilor de transport pentru afacerea dvs. și ne asigurăm că beneficiați de un serviciu de calitate la un preț accesibil.

Despre Serviciul Distributie paleti Ungaria

Căutați un serviciu de distribuție de paleti eficient și fiabil în Ungaria? Suntem aici să vă oferim soluția perfectă! Avem avantajele pe care le căutați:

 1. Transport ieftin: Oferim tarife competitive pentru serviciul nostru de distribuție de paleti în Ungaria. Ne străduim să vă oferim cea mai bună valoare pentru banii dvs., astfel încât să puteți economisi în timp ce beneficiați de servicii de calitate.

 2. Livrare rapidă: Ne angajăm să livrăm paletii dvs. în timp util în Ungaria. Avem o rețea bine stabilită și parteneri de încredere, ceea ce ne permite să asigurăm o livrare promptă și eficientă.

 3. Pret fix: Nu există surprize neplăcute sau costuri ascunse. Vă oferim un preț fix pentru serviciul nostru de distribuție de paleti în Ungaria, astfel încât să știți exact cât veți plăti.

 4. Opțiunea de ramburs: Dacă doriți să oferiți clienților dvs. opțiunea de a plăti la livrare, avem servicii de ramburs disponibile. Acest lucru facilitează tranzacțiile și crește satisfacția clienților.

 5. Fără limită de greutate: Indiferent cât de grea este marfa paletizată pe care doriți să o distribuiți în Ungaria, suntem pregătiți să o manipulăm și să o livrăm în siguranță. Nu există limită de greutate pentru serviciul nostru de distribuție de paleti.

Cu serviciul nostru de distribuție de paleti în Ungaria, puteți avea încredere că marfa dvs. va fi transportată în condiții optime și că veți beneficia de servicii de înaltă calitate. Avem o echipă dedicată și experiență în domeniul distribuției de paleti, asigurându-ne că ne îndeplinim promisiunile față de clienți.

Contactați-ne astăzi pentru a discuta nevoile dvs. de distribuție de paleti în Ungaria și pentru a beneficia de avantajele serviciului nostru. Suntem aici să vă oferim o soluție personalizată și să asigurăm transportul sigur și eficient al mărfurilor dvs. în Ungaria.

Despre Preluari Paleti Ungaria

Cu serviciul nostru de preluare paleti si colete grele din Ungaria puteti beneficia de numeroase avantaje. Iata cateva dintre acestea:

 • Ieftin: Oferim servicii de preluare paleti si colete grele din Ungaria la preturi competitive si accesibile pentru orice tip de client.

 • Rapid: Ne straduim sa livram expedierea dvs. in cel mai scurt timp posibil. In general, timpul de livrare este de doar cateva zile lucratoare.

 • Pret fix: Nu aveti surprize neplacute in ceea ce priveste costul serviciilor noastre. Oferim preturi fixe si transparente, fara costuri ascunse sau taxe suplimentare.

 • Ramburs: Daca aveti nevoie sa incasati suma de pe coletele livrate, puteti opta pentru serviciul de ramburs. Astfel, destinatarul va plati contravaloarea coletului direct catre curierul nostru, iar noi vom trimite banii catre dvs.

 • Fara limita de greutate: Puteti sa ne incredintati transportul oricarei cantitati de marfa, fara sa va faceti griji cu privire la limita de greutate. Asiguram transportul sigur si eficient pentru orice tip de expediere, indiferent de dimensiunea sau greutatea acesteia.

Alegeti serviciul nostru de preluare paleti si colete grele din Ungaria pentru un transport rapid, sigur si convenabil. Suntem mereu la dispozitia dvs. pentru orice intrebari sau neclaritati si ne dorim sa va oferim cele mai bune solutii pentru transportul marfurilor dvs.

Cu serviciul nostru de trimitere marfa paletizata in Ungaria, beneficiati de o retea zilnica de transport care va asigura o livrare rapida si eficienta. Indiferent de dimensiunea sau greutatea marfii dvs., suntem pregatiti sa preluam expedierea si sa o livram in siguranta la destinatie.

Datorita retelei noastre extinse de parteneri si agentii de transport, putem asigura livrari rapide in orice regiune a Ungariei. Fie ca aveti nevoie de transport intern sau international, suntem pregatiti sa va ajutam.

Pentru a facilita procesul de trimitere a marfii, va punem la dispozitie si servicii suplimentare, cum ar fi asigurarea transportului, depozitarea temporara a marfii sau gestionarea documentelor de transport.

Optand pentru serviciul nostru de trimitere marfa paletizata in Ungaria, beneficiati de un partener de incredere, care va ofera solutii personalizate si un suport constant pe tot parcursul transportului.

bottom of page