Oferta Comerciala TCE Curierat Ungaria | Bulgaria | Polonia

Buna ziua ,

 

Va transmit mai jos oferta comerciala TCE, pentru expedieri in Ungaria, Bulgaria si Polonia prin reteaua TCE Curier in speranta ca veti incerca serviciile noastre.

Serviciul door to door cu livrare in 2 zile asigurat de TCE, este unul cu rata mare de livrare cu succes, colectare ramburs  si transfer al rambursului in Romania  ( in RON,HUF, EUR ) la alegerea dvs.

 

Mai jos gasiti oferta noastra  pe diferite plaje de volum lunar (pana in 50 colete/ luna, peste 50 colete, peste 100, peste 200 colete/luna/tara)

 

Pentru detalii, alte destinatii sau alte greutati va stau la dispozitie atat pe email cat si la numarul de telefon din rubrica contact.

Daca tarifele si serviciul raspund nevoilor dvs, va rugam sa ne transmiteti datele complete ale companiei dvs pentru completarea contractului de servicii.

Oferta comerciala TCE CURIER.jpg

Daca conditiile comerciala corespund nevoilor companiei dvs. ne puteti trimite datele complete ale companeiei pe email international@tceholding.ro sau prin completare formularului de mai jos. 

In maxim 2 ore va vom transmite contractul de servicii, completat, semnat si stampilat de catre compania noastra, cu rugamintea de a il returna scanat pentru activarea contului online.

date necesare perfectarii contractului de transport curierat

Datele dvs au fost trimise

DESCARCA FISIERE UTILE TCE CURIER

Download Now

TERMENI SI CONDITII DE TRANSPORT TCE

poti descarca aici conditiile generale de transport aferente serviciilor postale furnizate de reteaua TCE pe serviciul curierat national

MANUAL CONECTARE API

descarca manual instructiuni de conectare a magazinului tau online la aplicatia de comenzi TCE ORDER pentru serviciul curierat national

MAGAZIN ONLINE TCE

achizitioneaza direct din magazinul nostru online, serviciile TCE, si achita direct cu cardul bancar sau prin banca

APLICATIE COMENZI TCE

link direct catre aplicatia de comenzi curierat TCE  WEB ORDER

OFERTA COMERCIALA TCE CURIER

descarca oferta comerciala TCE curierat national, international si ecommerce

OFERTA FULFILLMENT AND DELIVERY

descarca oferta comerciala TCE pentru fulfillment si livrare prin curierat sau posta in Romania sau oriunde pe glob.