top of page
trimite colet ramburs ungaria

TRIMITE COLET in UNGARIA
 IEFTIN cu RAMBURS

curier COLETE ieftin cu ramburs catre si din UNGARIA

trimite colet ramburs ungaria

TRIMITERE COLETE  UNGARIA

trimite colete ieftin prin TCE CURIER UNGARIA

trimite colet ramburs ungaria

Serviciul de livrare colete Ungaria, permite preluarea de la orice adresa din Romania si livrare la orice adresa din Ungaria, cu avizarea destinatarului de livrare prin sms sau email. Colete Ungaria pot avea  pana in 100 KILOGRME, cu ramburs . Colectarea ramburs Ungaria se face la livrarea COLETULUI, in forinti. Sumele coletate ca ramburs Ungaria, sunt transferate imediat in contul dvs bancar din Romania, in HUF sau RON. Coletele nelivrate dupa 2 incercari de livrare sunt returnate la adresa dvs din Romania. Cele mai bune tarife Ungaria din piata , va permit un maxim de economie a afacerii dvs.
 

PRET TRIMITERE COLET IN UNGARIA

Colet pana la 1 kg - 3,88 eur/ colet

Colectare Ramburs -1 eur

Transfer Ramburs -Gratuit

Timp de tranzit - 2-3 zile

Volum minim 200 expedieri/luna

Compania noastra NU APLICA :- taxe bancare aferente transferului ramburs;- index de combustibil - taxa de preluare in cazul ridicarilor din Ungaria 

PRELUARE COLETE SAU RETURURI  DIN UNGARIA
CU RAMBURS

Preluam din Ungaria si livram in Romania, ORICE COLET  cu ridicare din orice punct al Ungariei si livrare in orice colt al Romaniei. Preluam si livram COLETE de la clienti persoane fizice retururi ale magazinelor online

trimite colet ramburs ungaria
Colete: About

Pret  Colet Curierat Ungaria  
cel mai mic si eficient pret

Trimiti mai mult, platesti mai putin pe colet

Am creat  oferta comerciala a serviciului ECOMMERCE REGIONAL de natura sa te ajute ( si sa ne ajute) sa avem impreuna o crestere sanatoasa a afacerilor noastre. Astfel daca expediezi pana la 50 de colete pe luna...vei avea un tarif....daca expediezi peste 50...TARIFUL SCADE. 

Si tot asa ...tariful la care vei fi facturat, scade odata cu volumul expediat .

WIN -WIN ...nu e asa ?

Iti cream astfel oportunitatea sa obtii cele mai bune tarife odata cu cresterea vanzarilor tale.

trimite plic curier ungaria

DEZVOLTA AFACEREA TA SI LIVREAZA IN EUROPA

tarife si detalii servicii curierat si posta international  

Doriți să trimiteți colete cu ramburs din Romania în Ungaria? Serviciul nostru de livrare este soluția perfectă pentru nevoile dvs. Oferim un serviciu eficient, rapid și sigur, care vine cu o serie de avantaje distincte:

 1. Cea mai ieftină opțiune: Ne mândrim că oferim cel mai competitiv preț pentru livrarea coletelor cu ramburs în Ungaria. Indiferent de dimensiunea sau greutatea coletelor dvs., veți beneficia de tarifele noastre accesibile, care vă ajută să economisiți și să maximizați profitabilitatea afacerii dvs.

 2. Livrare rapidă și eficientă: Înțelegem importanța livrărilor rapide în afacerea dvs. Prin intermediul rețelei noastre extinse și bine pusă la punct, putem livra coletele dvs. în Ungaria în cel mai scurt timp posibil. Echipa noastră dedicată se asigură că fiecare colet este preluat, procesat și livrat cu promptitudine.

 3. Ramburs convenabil: Oferim serviciul de ramburs pentru a facilita plățile și pentru a asigura satisfacția clienților dvs. Coletul este livrat în Ungaria, iar destinatarul poate achita contravaloarea acestuia direct curierului. Această opțiune de plată simplifică tranzacțiile și oferă încredere și confort clienților dvs.

 4. Livrare sigură și protejată: Ne luăm angajamentul de a asigura o livrare sigură a coletelor dvs. în Ungaria. Folosim ambalaje rezistente și metode de manipulare adecvate pentru a proteja conținutul coletelor pe parcursul transportului. Avem grijă ca fiecare colet să ajungă în siguranță la destinație, astfel încât să vă puteți bucura de un nivel ridicat de satisfacție a clienților.

 5. Fără limită de greutate și dimensiune: Indiferent cât de mare sau mic este coletul dvs., nu există limite de greutate sau dimensiune. Ne ocupăm de orice tip de marfă, de la colete ușoare la colete grele, asigurându-ne că acestea ajung la destinație în siguranță și în timp util.

Pentru a beneficia de cel mai ieftin și rapid serviciu de livrare a coletelor cu ramburs din Romania în Ungaria, alegeți-ne ca partener de încredere. Ne străduim să oferim o experiență excelentă pentru dvs. și clienții dvs., punând accent pe eficiență, siguranță și satisfacție. Contactați-ne astăzi pentru a începe colaborarea și pentru a vă bucura de toate avantajele serviciului nostru de livrare colete cu ramburs în Ungaria.

Doriți să trimiteți colete cu ramburs din Ungaria în Romania? Echipa noastră vă oferă un serviciu de livrare eficient, rapid și sigur, care vine cu numeroase avantaje distincte:

 1. Cea mai ieftină opțiune: Ne străduim să oferim cel mai competitiv preț pentru livrarea coletelor cu ramburs din Ungaria în Romania. Indiferent de dimensiunea sau greutatea coletelor dvs., vă garantăm tarife accesibile, astfel încât să economisiți și să vă maximizați profitabilitatea.

 2. Livrare rapidă și eficientă: Înțelegem importanța unei livrări rapide în afacerea dvs. Prin intermediul rețelei noastre bine dezvoltate și a parteneriatelor solide, putem asigura livrarea coletelor dvs. în România în cel mai scurt timp posibil. Echipa noastră dedicată se asigură că fiecare colet este preluat, procesat și livrat cu promptitudine.

 3. Ramburs convenabil: Oferim serviciul de ramburs pentru a facilita plățile și pentru a asigura satisfacția clienților dvs. Destinatarul poate achita contravaloarea coletului direct curierului în momentul livrării în Romania. Această opțiune de plată simplifică tranzacțiile și oferă confort și încredere clienților dvs.

 4. Livrare sigură și protejată: Ne luăm angajamentul de a asigura o livrare sigură și protejată a coletelor dvs. în Romania. Utilizăm ambalaje rezistente și tehnici adecvate de manipulare pentru a proteja conținutul coletelor în timpul transportului. Astfel, vă puteți bucura de liniștea că fiecare colet ajunge în siguranță la destinație.

 5. Fără limită de greutate și dimensiune: Indiferent de greutatea sau dimensiunea coletului, nu există restricții. Ne ocupăm de orice tip de marfă, de la colete ușoare la colete voluminoase, asigurându-ne că acestea sunt livrate în România în condiții optime.

Pentru cel mai ieftin și rapid serviciu de livrare a coletelor cu ramburs din Ungaria în Romania, alegeți-ne ca partener de încredere. Ne concentrăm pe eficiență, siguranță și satisfacție, oferindu-vă o experiență excelentă. Contactați-ne astăzi pentru a beneficia de toate avantajele serviciului nostru de livrare colete cu ramburs din Ungaria în Romania.

EXPEDIERI COLETE GRELE FARA LIMITA DE GREUTATE IN UNGARIA

Bine ați venit la serviciul nostru de expediere colete din Romania în Ungaria, fără limită de greutate! Suntem aici să vă ajutăm să livrați colete de dimensiuni și greutăți mari către destinația dorită, oferindu-vă o soluție eficientă și convenabilă pentru nevoile dvs. logistice.

Indiferent dacă sunteți o afacere online sau aveți nevoie să trimiteți un colet de dimensiuni și greutăți mari către Ungaria, serviciul nostru acoperă toate necesitățile dvs. specifice. Iată câteva motive pentru care ar trebui să alegeți serviciul nostru de expediere colete:

 1. Fără limită de greutate: Indiferent cât de mare sau greu este coletul dvs., nu există o limită impusă de greutate. Suntem pregătiți să manipulăm și să livrăm coletele dvs. cu profesionalism și grijă.

 2. Dimensiuni mari: Coletul dvs. alb de dimensiuni mari nu este o problemă pentru noi. Avem echipamente și capacități adecvate pentru a manipula și transporta coletele de dimensiuni mai mari, astfel încât să puteți trimite tot ceea ce aveți nevoie.

 3. Serviciu de încredere: Ne străduim să oferim un serviciu de încredere și sigur. De la preluarea coletului dvs. din locația indicată până la livrarea în siguranță la destinație, veți beneficia de urmărirea permanentă a coletului și de actualizări în timp real.

 4. Tarife competitive: Înțelegem importanța costurilor reduse în afaceri. De aceea, vă oferim tarife competitive, astfel încât să puteți economisi și să profitați de servicii de calitate în același timp.

 5. Expertiză în logistică internațională: Cu o vastă experiență în logistică internațională, suntem pregătiți să vă oferim soluții personalizate pentru expedierea coletelor dvs. în Ungaria. Avem cunoștințele și resursele necesare pentru a face ca procesul de expediere să fie cât mai ușor și eficient posibil.

Indiferent dacă aveți nevoie să trimiteți un singur colet sau să organizați expedieri regulate de dimensiuni mari către Ungaria, suntem aici să vă ajutăm. Echipa noastră de profesioniști dedicată vă va ghida pe tot parcursul procesului și vă va asigura că coletul dvs. ajunge în siguranță și la timp.

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciul nostru de expediere colete și pentru a primi o ofertă personalizată. Suntem nerăbdători să fim partenerul dvs. de încredere pentru toate nevoile dvs. logistice către Ungaria!

EXPEDIERI COLETE GRELE FARA LIMITA DE GREUTATE din UNGARIA in ROMANIA

Expediere colete din Ungaria în România, fără limită de greutate! Suntem aici pentru a vă ajuta să preluați colete de dimensiuni și greutăți mari din Ungaria și să le livrați în siguranță în România, oferindu-vă o soluție eficientă și convenabilă pentru nevoile dvs. logistice.

Indiferent dacă sunteți o afacere online cu clienți din Ungaria sau aveți nevoie să preluați și să livrați colete de dimensiuni și greutăți mari din Ungaria către România, serviciul nostru acoperă toate necesitățile dvs. specifice. Iată câteva motive pentru care ar trebui să alegeți serviciul nostru de expediere colete:

 1. Preluare din Ungaria: Ne ocupăm de preluarea coletelor dvs. din diferite locații din Ungaria. Indiferent dacă este vorba despre un depozit, un magazin sau o adresă specifică, echipa noastră se va asigura că coletele dvs. sunt preluate în siguranță și în timp util.

 2. Dimensiuni mari: Coletul dvs. alb de dimensiuni mari nu este o problemă pentru noi. Avem echipamente și capacități adecvate pentru a manipula și transporta coletele de dimensiuni mai mari, astfel încât să puteți prelua și livra tot ceea ce aveți nevoie.

 3. Serviciu de încredere: Ne străduim să oferim un serviciu de încredere și sigur. De la preluarea coletului dvs. din Ungaria până la livrarea în siguranță în România, veți beneficia de urmărirea permanentă a coletului și de actualizări în timp real.

 4. Tarife competitive: Înțelegem importanța costurilor reduse în afaceri. De aceea, vă oferim tarife competitive, astfel încât să puteți economisi și să profitați de servicii de calitate în același timp.

 5. Expertiză în logistică internațională: Cu o vastă experiență în logistică internațională, suntem pregătiți să vă oferim soluții personalizate pentru preluarea și livrarea coletelor dvs. din Ungaria în România. Avem cunoștințele și resursele necesare pentru a face ca procesul de expediere să fie cât mai ușor și eficient posibil.

Indiferent dacă aveți nevoie să preluați un singur colet sau să organizați preluări regulate de dimensiuni mari din Ungaria către România, suntem aici să vă ajutăm. Echipa noastră de profesioniști dedicată vă va ghida pe tot parcursul procesului și vă va asigura că coletul dvs. ajunge în siguranță și la timp.

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciul nostru

de expediere colete și pentru a primi o ofertă personalizată. Suntem nerăbdători să fim partenerul dvs. de încredere pentru toate nevoile dvs. logistice de preluare și livrare către România!

bottom of page